INSTAFOOD 040

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 492 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Instafood 040. Meer weten? Ontdek meer

12 jul 2024 om 22:14 Bezorger was beroerd om de bestelling naar boven te brengen. Heb hem 3 keer uitgelegd wat hij moest doen om binnen te komen. Ondanks dat ik aan de zuurstof zit ben ik naar beneden gegaan om mijn bestelling te ontvangen. De bezorger zat in de auto.
12 jul 2024 om 2:04 Wacht al langer dan een uur en heb nog steeds niets ontvangen. Belachelijk en onprofessioneel. Telefonisch zijn ze ook niet bereikbaar. Zeker niet bestellen bij deze restaurant.
8 jul 2024 om 0:15 Super, voldoet naar wensen!
4 jul 2024 om 2:35 Ideaal dat je zo laat nog kunt bestellen en bezorgen, erg aardige man die mijn bestelling bracht. Smaakt ook nog lekker.
2 jul 2024 om 3:29 Lekker eten. Vriendelijk personeel. Kwam afhalen en kwartiertje later was ik thuis, was het eten niet alleen lekker, maar ook nog warm. Zeker een aanrader.
1 jul 2024 om 0:54 kwaliteit was oké. het duurde een uur voordat ze het eten bezorgden. dat was dertig minuten meer dan de beloofde tijd.
30 jun 2024 om 20:05 Ten eerste had ik geen idee dat ik nog had besteld, zo lang dat het duurde. Ten tweede pasta nog droger dan een cracker. Toetje was wel lekker, groetjes
29 jun 2024 om 22:09 Delicious. I was so amazed at the quality of the food. I will definitely order again!
28 jun 2024 om 0:41 22:18 besteld en om 00:00 erheen gereden om te kijken waar de bestelling bleef, omdat niemand de telefoon opnam. Bleek de bezorger pas 1,5 uur later pas weggestuurd tr zijn. Nooit meer bestellen via insta040.
23 jun 2024 om 20:32 2 uur moeten wachten
22 jun 2024 om 3:21 Lekker zoals altijd
21 jun 2024 om 22:32 Very good and very nice !